IZVOD IZ ZAPISNIKA SA ČETVRTE SEDNICE I.O. SRV  

 

Održane 09.03.2006. god u Mužlji sa početkom u 14.00 časova.

 

Prisutni: Kapun Vojislav, Mirosavljević Milenko, Ferenac Andrija, Mrkšić Teodor, Bariček Laslo, Andrejević Voislav, Miletić Ljubiša.

Pozvani gosti: Vemić Miroslav Predsednik SRS i Jovanović Dragan sekretar SRS.

Odsutan: Hala Ištvan

 

 

3. Odluka: Za uređenje (administriranje) sajta SRV, www.srv.org.yu zadužuje se YU7MS (volonterski).Finansijska sredstva u visini 200 eura, (sa PDV) obezbeđuju sponzori preko YU7AV, YU7CM, YU7AR.

 

4. Odluka: Organizaciju takmičenja „Tesla Memorijal 2006“ obaviće UKT Komisija i YU7AR. Sponzor takmičenja je I.O. SRV (pehari i diplome). Rezultate takmičenja „Tesla Memorijal 2005“ je obradio menager TM05 YU7FU i biće objavljeni na www.srv.org.yu  , kao i na (SRV-UKT listi i YHR listi). Idejno rešenje diplome „Tesla Memorijal2006“ izradiće YU7AU.

                -Organizaciju „HQ“ takmičenja obaviće YU7AV. Zakazati sastanak u aprilu 2006. god. Promeniti pozivni znak takmičarske ekipe.

                -Povodom obeležavanja 150 god. rođenja Nikole Tesle , preporučuje se svim radio klubovima i operatorima iz YU7 da uzmu učešće u pomenutoj akciji. Za dodelu posebnih pozivnih znakova obratiti se pismenim putem u SRV ili na e-mail: srv@eunet.yu i oni se dodeljuju bez naknade.

 

5. Odluka: Određuje se visina članarine za 2006 god. za radio klubove 2.000,00 din. Licencirani op. 1.000,00 din, ne licencirani op. 400,00 din.

                -Svi radio klubovi i operatori iz YU7, koji nisu izmirili obavezu plaćanja članarine u poslednje tri godine, BRIŠU se iz evidencije SRV.

 

6. Odluka: Poslati dopis poslovnom prostoru u vezi problema snabdevanja grejanja i vode. Takođe zahtevati korekciju dela ugovora koji se odnosi na korišćenu površinu prostora.    

                -Povodom obeležavanja 500 god. postojanja SENTE izdati specijalni pozivni znak radio klubu „Senta“.

                -Odobrava se radio klubu Golubinci YU7GOL- YT7G, organizacija letnjeg MS Contesta. Propozicije će biti postavljene na www.srv.org.yu